Startup kommunikation

Ydelser for startups


Vi har udviklet en række ydelser med fokus på startups og deres specifikke kommunikationsbehov med dertilhørende startup-venlige priser. Er du nysgerrig for at vide mere om vores skræddersyede kommunikationskoncept og modeller for samarbejde, så tag fat i os, vi er altid friske på en uforpligtigende snak. Læs også vores blog om skræddersyet kommunikation til startups.

Purpose/Your WHY

Det, at have en klar fortælling om virksomheden og produkterne er afgørende for at andre forstår, hvad virksomheden beskæftiger sig med. Det gør det samtidig nemmere at tiltrække potentielle nye investorer og kunder. Vi hjælper startups med at dykke ned i deres WHY og med at fortælle den gode historie.

Synlighed Online

Virksomhedens synlighed online på de forskellige SoMe platforme, “tone of voice” samt fremtoning på virksomhedens hjemmeside er vigtige forudsætninger for, at opnå succes i kommunkationen med de vigtigste målgrupper. Vi arbejder tæt sammen med SoMe eksperter, når vi rådgiver om online synlighed.

PR/Mediekampagne

Det, at have en gennemtænkt PR/Mediekampagne på plads, er en vigtig forudsætning for, at nå ud med det helt rigtige budskab til de vigtigste interessenter. Det ligger i vores DNA at tænke PR og medier ind i alt kommunikation.

Synlighed på LinkedIn

Med over 500 millioner globale brugere er LinkedIn en platform som ganske enkelt ikke kan ignoreres. Hvordan personer eller virksomheden positioneres på LinkedIn, kan have en stor betydning for hvilken vej, salgskurven peger. Derfor er vi selv eksperter i brugen af LinkedIn

Thought-Leadership Profilering

At have en talsperson i virksomheden, som kan lufte hans/hendes tanker om vigtige emner i de skrevne, talte eller online medier, kan tiltrække stor opmærksomhed til virksomheden og potentielt lede til nye forretningsmuligheder. Vi laver gerne en plan, der både er ambitiøs og overkommelig.

Proof reading

Alt det skrevne materiale (præsentationer, pitch-decks, artikler etc.), giver læseren et hurtigt blik ind i virksomheden. Hvorfor ikke give det bedste indtryk fra starten ved at anvende et tillokkende sprog samt eliminere fejl inden materialet bliver brugt. Det hjælper vi gerne med.

Grafisk Design

Ved at tænke grafisk design ind i alt kommunikation, opnås en større synlighed i markedet og mulighed for at adskille virksomheden fra sine konkurrenter. Det grafiske indtryk er virksomhedens identitet, som kan være afgørende for forretningen. Vores grafiske designer giver gerne et bud på, hvad der skal til.

Founders Story

Historien bag virksomheden og dets grundlæggere kan ofte være med til at tilføre mere værdi til virksomheden. Opstod ideen til produktet ud fra et specifikt behov eller er der en helt særlig historie bag den måde, grundlæggerne mødtes? Vi laver super skarpe fortællinger til stort set alle vores kunder.

Del denne post