BySennels kommunikation

Ydelser – bySennels


Vi hjælper vores kunder med ydelser inden for strategi, ledelse og kommunikation. Altid med et element af nye ideer og løsninger, der medtænker det digitale, det visuelle, det unikke og altid ud fra hvad der passer til udfordringen, virksomheden og ledelsen.

Change Communication

En række forskningsstudier viser, at kun 20 procent af alle strategiske forandringstiltag virkeliggøres. En af forklaringerne er, at strategierne er for komplicerede og for svære at forstå, selv for topledelsen. Vi har udviklet et koncept for, hvordan komplicerede strategier kan ’oversættes’ til gribende, enkle og letforståelige fortællinger, som alle forstår og kan handle ud fra. Når fortællingen er på plads, udarbejder vi kommunikationsmateriale samt træner lederne i, hvordan de får medarbejderne med på forandringerne.

Purpose / WHY

At have et klart purpose / et WHY om virksomheden og produkterne er afgørende for, at andre forstår hvad virksomheden beskæftiger sig med og bliver tiltrukket af den. Hvad enten det er kunder, samarbejdspartnere, potentielle medarbejdere eller investorer.
Når vi hjælper virksomheden med at definere deres purpose / deres WHY sørger vi for involvering af de rette personer samt designer en proces, der passer til virksomheden og som sikrer vi kommer i mål på den bedste måde.

Kreativt design

Ved at tænke grafisk design ind i alt kommunikation, opnås en større forståelse internt hos medarbejderne og en større synlighed eksternt i markedet med mulighed for at adskille sig fra sine konkurrenter. Det grafiske udtryk understøtter virksomhedens identitet. Vi tænker visuel kommunikation ind i stort set alt, hvad vi hjælper vores kunder med. Det kan være alt fra en grafisk fremstilling af strategien, ikoner som kendetegn for virksomhedens værdier, infographics, nudging, stregtegninger til den mere klassiske grafiske identitet med logo og designlinje.

Branding

Branding handler om identitet. Det at have og vise sin identitet for en virksomhed er vigtigt præcis, som det er for individer. Virksomhedens identitet er ikke noget man køber sig til men kommer indefra og er udviklet gennem mange år med virksomhedens ansatte som vigtige ambassadører. Når vi udarbejder en virksomheds brandingstrategi insisterer vi på, at den bygger på en solid og inspirerende fortælling om virksomheden og med det udgangspunkt udvikler vi budskaber, pay-off, visuel identitet, aktiviteter og planer

Personlig Branding

”Be Yourself, Everyone Else is Already Taken”. Citatet fra Oscar Wilde rammer lige ned i hjertet af, hvad personlig branding egentligt handler om. Det handler om dig og om hvem du er som person. Uanset hvad, så har du et brand og ønsker du synlighed, må du også kaste dig ud i kampen om at synliggøre dig selv. Det hjælper vi en række personer med gennem det vi kalder en Thought Leadership plan, som indeholder din personlige fortælling samt aktiviteter.

SoMe & Websites

Virksomhedens synlighed online på de forskellige SoMe platforme, “tone of voice” samt fremtoning på hjemmesiden er vigtige forudsætninger for at opnå succes i kommunkationen med de vigtigste målgrupper. I et team af grafiske designere, SoMe eksperter og indholdsnørder laver vi hjemmesider og rådgiver om virksomhedens online tilstedeværelse. Vi har allerede udviklet og lanceret en del hjemmesider, som vi er meget stolte af og gerne viser frem, når vi bliver inviteret til det.

Mediekampagner

Når vi hjælper virksomheder med at øge deres synlighed over for deres stakeholdere arbejder vi med udgangspunkt i virksomhedens Purpose / deres WHY / deres fortælling. Vi insisterer på, at fortælle det unikke om virksomheden, om produkterne naturligvis målrettet det enkelte medie og målgruppe. Vi kortlægger interessenter, udvikler ideer og budskaber samt udarbejder planer, vi sørger for bliver udført, så konkrete og synlige resultater ses.

Issues Management

Et godt beredskab med kendskab til virksomhedens issues og plan for hvordan kommunikationen håndteres kan minimere skaden, når virksomheder eller personer udsættes for kritik på medierne. Vi hjælper virksomheder – ikke alene med at få lavet et beredskab – men også med at sikre, at alle lige fra topledelsen, talspersoner til receptionisten bliver trænet i deres roller og ansvar.

Kriserådgivning

Når medierne henvender sig og begynder at interessere sig for en sag af kritisk karakter. Eller når kritikken begynder at rulle på de sociale medier, er det vigtigt hurtigt at få et overblik og monitorere udviklingen. Indholdet af sagen skal undersøges, og der skal laves en plan så alle interessenter løbende bliver informeret. Budskaber skal udarbejdes og talspersoner trænes. Alt skal ske på kort tid. Det kræver ofte ekstra hænder og rådgivere, der kan holde hovedet koldt. Med mange års erfaring i håndtering af mediekriser står vi klar til at hjælpe 24/7.

Ring +45 2146 0077.

Tilbage

Del denne Post