Foredrag om håndtering af mediekriser

“Alle tænker: ’bare det ikke sker for mig’, men der findes kun to muligheder: dem, der har oplevet en mediekrise og dem, der kommer til det.”
Image

Foredrag om håndtering af mediekriser

Med ansvar for håndteringen af en af de senere års største mediekriser og med oplevelser meget tæt på kroppen, har jeg gjort mig en del tanker og erfaringer, jeg gerne deler ud af. De handler om, hvordan man bedst styrer igennem landskabet af en lang række interessenters ønske om konstant at være opdateret, hvordan det opleves, når en sag bliver til en regulær mediestorm og hvordan det føles, når stort set alle landets journalister henvender sig på samme tid og over en periode på ca. 10 uger insisterer på daglige opdateringer.

Alt for mange virksomheder tager for let på værdien af at være forberedt på en eventuel mediekrise. At være på forkant med hvilke issues, der eventuelt kan få mediernes bevågenhed og en plan for, hvem der gør hvad, når det sker, er afgørende for at minimere omfanget af skaden og for hvordan virksomhedens image har det efterfølgende.

Bliv derfor klogere på, hvordan du bedst forbereder og håndterer en mediekrise.

Bestil Foredraget her 

Tilbage