Leadership on the edge – en ny masterclass i ledelse


“The art of communication is the language of leadership”
James Humes

Leadership on the edge – en ny masterclass I ledelse

Konceptet Leadership on the Edge har jeg skabt sammen med Ole Dissing. Vores venskab og samarbejde går helt tilbage til 1996, hvor vi arbejdede sammen i estrategisk HR enhed hos en af de store rådgivende ingeniører virksomheder. Der lærte vi på den hårde måde, at det med ledelse skal tilføre værdi til organisationen på linje med alle andre discipliner, processer og systemer.

Den dag i dag udspringer vores ledelsesforståelse i, at som leder er du til for organisationen, ikke omvendt. Og det er altid her, vi starter, når vi i vores nye set-up arbejder med ledelsesgrupper og deltagere på vores masterclasses.

I en årrække skiltes vores veje, hvor vi hver i sær gik nye veje, alligevel forblev vores venskab, kontakten og de mange faglige ledelsessnakke intakt. Vi kan nemlig ikke lade være. Vi brænder begge stadig for at arbejde med ledelse, med hvilke nye paradigmer, kompetencer, discipliner og tænkninger, der inden for ledelse skal føre os fremad.

Med Leadership on the edge vil vi tilbyde at skabe og virkeliggøre en tidssvarende ledelsespraksis. Så hvis du har modet og lysten til at bryde ud, stikke af fra feltet og være medskaber af en ny og mere up to date ledelsespraksis, kan du enten deltage gennem en række masterclasseseller invitere os inden for til et forløb sammen med din ledelsesgruppe. Med det i ryggen trænes du i at håndtere de mange og ofte uforudsigelige, organisatoriske ændringer og bevægelser, som du møder i din ledelseshverdag.

Vil du være medskaber af et nyt ledelsesparadigme? Så meld dig til vores masterclassi ledelse eller inviter os inden for i din ledergruppe, så vi sammen kan skabe et nyt ledelsesparadigme, og med det sikre, at ledelse også tilfører værdi i din organisation. Du kan læse meget mere om vores masterclasses og skræddersyet forløb på: masterclassiledelse.dk 

Del denne post

Tilbage