Kommunikationsworkshop

Image
Hvis du er interesseret i at deltage i kommunikationsworkshop, sender du en mail til ms@bysennels.com, og så sørger vi for, at du får information om tidspunkt og tilmelding.

Kommunikationsworkshop

LinkedIn
Hvorfor du skal være der og hvad det giver dig?

LinkedIn er en platform med over 500 millioner globale brugere og regnes i dag for at være en af de bedste og stærkeste online platforme til brandig af personer og virksomheder, både i forhold til B2B og B2C. LinkedIn kan bruges på mange måder og på vores Morning Briefing dykker vi mere ned i, hvorfor du skal være der, måden at bruge det på samt hvordan du høster gevinsterne af det på den bedst mulige måde.

Dit WHY
Hvorfor du skal have et klart formuleret formål med hvorfor du gør, som du gør?

“People don’t buy what you do, they buy WHY you do it”. Sådan lyder budskabet fra Simon Sinek, og med det in mente fortæller vi mere om, hvorfor det er vigtigt for dig at kunne redegøre nærmere for, hvorfor du gør, som du gør. Du vil med andre ord, komme til at tænkere nærmere over dit formål med din virksomhed.

Din kommunikationsplan

Hvordan får du sat orden i en skræddersyet medieindsats?

Mange bliver forskrækkede ved tanken om en kommunikationsplan og de ressourcer der skal lægges i både at få udarbejdet planen og endnu mere at udføre den. Men enkeltstående kommunikationsindsatser har ofte minimal værdi, derfor vil vi gerne give input til, hvordan du får lavet en plan, der passer til dit behov og dine ressourcer, så dine indsatser giver størst mulig effekt.

Tilbage