Presse

Forandringskommunikatør lokket tilbage i folden

1. Maj 2013, Kommunikationsforum.dk

Maria Sennels, som i seks år havde været administrerende direktør i kommunikationsbureauet Burson-Marsteller, brød for knap to siden ud og startede sit eget.

Men tiden som selvstændig blev kort. Firmaet Copenhagen Change er nu opslugt i Burson-Marsteller, som igen har Sennels i spidsen.

Læs hele artiklen


Image
Dansk CEO får europæisk chefpost

29 Nov. 2013, Mediawatch.dk
- Af Julie Hornbæk Toft

Maria Sennels, adm. direktør i Burson-Marsteller Danmark, får ny toppost i pr- og kommunikationsbureauet europæiske forretning. Med titlen 'EMEA Head of Change Communication' (EMEA står for Europe, Middle East og Africa) får Maria Sennels fremover ansvaret for kommunikationsbureauets vækst i Europa inden for forandringskommunikation.

Læs hele artiklen


Image

MBA-vinder går den globale vej

3. Jun. 2011, Børsen

Vinderen af årets CBS MBA of the Year, Maria Sennels, har netop fravalgt jobbet som adm. direktør for at koncentrere sig om rollen som leder af et globalt team, der fokuserer på forandringsledelse. Ved siden af arbejdet bruger hun tid som vejleder og... Kun tilgængelig for Premium-kunder

Læs hele artiklen 


Image
MBA gav resultater

24. oktober 2008, Børsen
Specialrapport: I to år knoklede Maria Sennels med sin MBA ved siden af jobbet som direktør. Men hun fik det ud af uddannelsen, hun ville: Stort netværk og bedre lederegenskaber.

Læs hele artiklen


Image