Velkommen…


The art of communication is the language of leadership.JAMES HUMES

Velkommen til bySennels

Her på siden kan du læse lidt om hvem, vi er og måske blive inspireret af de ydelser, workshops og foredrag vi tilbyder. Eller ved at læse mine blogindlæg.

Måske har du og din virksomhed brug for, at vi hjælper med at løse jeres kommunikative udfordringer og opgaver, hvad enten det er en stor international virksomhed eller en mindre dansk virksomhed.

Eller måske har du lyst til at høre mere om vores ledelseskoncept, ‘Leadership on the Edge’, der byder på en tilgang til at håndtere de mange udfordringer,  ledere møder i en verden med globalisering, individualisering, digitalisering, disruption mv. Konceptet har jeg udviklet sammen med min faglige mentor og kære ven, psykolog Ole Dissing. Vi kommer gerne ud i din virksomhed eller netværksgruppe og fortæller om konceptet.

Hos bySennels er vi nemlig vilde med at dele ud af vores viden. Derfor byder vi et par gange om året velkommen på vores workshop og inspirationsmøder for ledere, der interesserer sig for at blive klogere på egen ledelse og kommunikation, når forandringer skal virkeliggøres. Skriv eller ring gerne, hvis du har lyst til at deltage.

Jeg inspirerer også gerne med et af mine foredrag, som du måske får lyst til at booke, fordi du og din ledergruppe, afdelingen eller netværksgruppe har brug for nye input, for at blive udfordret eller blot få lidt ny viden og ideer til at komme videre.

Forhåbentlig finder du også mine blogindlæg inspirerende. Jeg skriver løbende flere om det, jeg beskæftiger mig med og brænder for. Indimellem vil du også kunne finde inspiration og links til artikler skrevet af andre, som fortjener at blive delt her.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Maria Sennels

Del denne post

Tilbage