Velkommen til bySennels


Velkommen til bySennels

Foruden at du her på siden kan læse lidt om hvem, vi er, er mit mål med websitet at inspirere.

At inspirere til hvilke ydelser du og din virksomhed måske har brug for, at vi hjælper med at løse, hvad enten der er tale om en stor international virksomhed, en mindre dansk virksomhed eller en startup.

At inspirere med et af mine foredrag, som du måske får lyst til at bestille, fordi du og din ledergruppe, samarbejdspartnere eller netværk har brug for nye input, for at blive udfordret eller blot få lidt ny viden og ideer til at komme videre. 

Reach for the stars.
If this is the level of your ambition, try aiming higher.
Hos bySennels er vi også vilde med at dele ud af vores viden. Derfor byder vi velkommen på vores workshop for ledere, der interesserer sig for at blive klogere på egen ledelse og kommunikation, når forandringer skal virkeliggøres.

Forhåbentlig finder du også vores blogs inspirerende, og vi vil bestræbe os på at skrive flere om de områder, vi beskæftiger os med, som især er emner inden for strategi, ledelse og kommunikation. Indimellem vil du også kunne finde inspiration og links til artikler skrevet af andre, som fortjener at blive delt her.

Når der sker noget nyt, sender vi et nyhedsbrev ud, og du er velkommen til at melde dig til her. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Mange hilsner fra Maria Sennels

Tilbage

Del denne post