Workshop for ledere


På workshoppen får du inspiration gennem små diskussionsoplæg. Deltagernes egne ledelsesmæssige udfordringer inviteres med ind i diskussionen.

Workshop for ledere

Connecting The Dots er et koncept, vi har udviklet til ledere, der interesserer sig for at blive klogere på egen ledelse og kommunikation, når forandringer skal virkeliggøres. Vi kalder konceptet Connecting The Dots og på workshoppen introducerer vi til en række metoder, der er anvendelige, når du skal lede, kommunikere og virkeliggøre forandringer.

Den organisatoriske virkelighed og kompleksitet: Som leder kan du ikke lede noget, du ikke forstår, derfor må du forstå ledelseskonteksten før du kan lede den. Hvad vil det sige at lede forandringer?

Konstruktionismens poesi: Virkeligheden er ikke noget, som bare er. Den bliver altid skabt eller konstrueret af nogen. Den bliver skabt af hver eneste følelse, tanke og ord, som udspiller sig i de organisatoriske interaktioner og tilsammen bliver til handling. Hvordan kan vi ledelsesmæssigt understøtte og påvirke denne konstruktion?

Sammenhæng mellem makro og mikro processer: Både strategisk skarphed og en udtalt fingerfærdighed kræves af lederen, så han på samme tid kan have fokus på helheden og holde grammatikken i hænderne.

Tilmeld dig workshoppen her 

Image

Ole Dissing har gennem mere end 30 år arbejdet indenfor områderne ledelse og organisation.

En stor del af denne periode har han fungeret som chef hos Novo Nordisk og Cowi og som SVP hos Nordea med ansvar for ledelses- og organisationsudvikling samt strategiske forandringsprocesser.

Han er forfatter til bøgerne ’Ledelse i en ny logik’ og ’Ledelsens indvendighed og etik’ samt en række artikler om ledelse og organisation, coaching og innovation og innovationsledelse.

Ole er uddannet ledelses- og organisationskonsulent, cand. psych.Underviser på videregående ledelsesudvikling i det private og offentlige. Er sparringspartner for ledere og ledelsesgrupper.

ole@oledissing.com

+45 4041 0414

Læs mere om Ole

Image

Maria Sennels har mere end 20 års international erfaring som CEO, professionel rådgiver, bestyrelsesmedlem og mentor.

I en årrække var hun CEO og global leder af forretningsområdet Change Communication i Burson-Marsteller.

I 2014 etablerede hun sit eget ledelses- og kommunikationsbureau, bySennels, som rådgiver inden for: Forandringskommunikation, Branding, Crisis Management og ledelsestræning både for store internationale organisationer og små danske virksomheder. bySennels har et stort netværk af specialister tilknyttet.

Maria er uddannet cand.merc. og EMBA fra CBS. Er vejleder, mentor og underviser på EMBA studiet på CBS. Hun har desuden en uddannelse i Business Innovation fra Wharton Business School.

ms@bysennels.com

+45 2146 0077

Læs mere om Maria


Del denne post

Tilbage